המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הירקות לקוביות קטנטנות ואת העגבניות שרי לרבעים.
מקלפים וחותכים את האבוקדו לקוביות קטנות.
מערבבים בעדינות את כל החומרים יחד.
יוצקים על הירקות כרבע כוס רוטב איטלקי ומערבבים.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0