המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים האבוקדו, חותכים לקוביות או מועכים תכולתם. בוזקים מיץ לימון למניעת השחרה.
מוסיפים את קוביות הפלפל, העגבניות והזיתים ומערבבים בעדינות.
מצננים בכלי מכוסה היטב במקרר עד ההגשה.
להגשה: מסדרים במנות אישיות מצע עלי חסה מגוונים או עשבי תיבול ננסיים. עורמים במרכזם את סלט האבוקדו, יוצקים את הרוטב, מפזרים מיני קרוטונים ומקשטים בעירית קצוצה. מלח ופלפל יוסיף כל אחד לעצמו.
להגשה אלגנטית, ניתן להגיש בכוסות קוקטייל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0