מוסיפים את קוביות הפלפל, העגבניות והזיתים ומערבבים בעדינות.
שלב 3
0 דקות
מצננים בכלי מכוסה היטב במקרר עד ההגשה.
שלב 4
0 דקות
להגשה: מסדרים במנות אישיות מצע עלי חסה מגוונים או עשבי תיבול ננסיים. עורמים במרכזם את סלט האבוקדו, יוצקים את הרוטב, מפזרים מיני קרוטונים ומקשטים בעירית קצוצה. מלח ופלפל יוסיף כל אחד לעצמו.
מוסיפים את קוביות הפלפל, העגבניות והזיתים ומערבבים בעדינות.
שלב 3
מתוך
5
מצננים בכלי מכוסה היטב במקרר עד ההגשה.
שלב 4
מתוך
5
להגשה: מסדרים במנות אישיות מצע עלי חסה מגוונים או עשבי תיבול ננסיים. עורמים במרכזם את סלט האבוקדו, יוצקים את הרוטב, מפזרים מיני קרוטונים ומקשטים בעירית קצוצה. מלח ופלפל יוסיף כל אחד לעצמו.
שלב 5
מתוך
5
להגשה אלגנטית, ניתן להגיש בכוסות קוקטייל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0