המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את אטריות האורז בקערה עם מים חמים למשך 25 דקות ומסננים.
מבשלים את העוף במים רותחים עם מעט מלח כ - 30 דקות, מצננים ומפרקים את בשר העוף מהעצם.
מקפיצים קלות את נתחוני העוף עם רוטב הבסיס והמלח במחבת.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב - 2 כפות רוטב סויה, 1 כף רכז רימונים, 1 כף סוכר חום, 4 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן שומשום.
בקערה מניחים את העוף ואטריות האורז עם יתר מרכיבי הסלט ויוצקים את הרוטב.
מערבבים היטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0