מסירים מתרמילי האפונה את העוקצים ומושכים יחד איתם את "החוט" - אותו חלק סיבי שלעיתים יש בתפר שבין שני צידי התרמיל. שוטפים ומניחים את התרמילים בקערה (נכון, אין צורך לבשל).
שלב 2
0 דקות
מפרידים אנדיב לעלים ומוסיפים לקערה (את החלק הפנימי התחתון של האנדיב, שאינו מתפרק לעלים, אפשר לפרוס דק ולהוסיף).
שלב 3
0 דקות
פורסים דק את חצי הבצל ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את הקרוטונים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה. מערבבים ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מסירים מתרמילי האפונה את העוקצים ומושכים יחד איתם את "החוט" - אותו חלק סיבי שלעיתים יש בתפר שבין שני צידי התרמיל. שוטפים ומניחים את התרמילים בקערה (נכון, אין צורך לבשל).
שלב 2
מתוך
4
מפרידים אנדיב לעלים ומוסיפים לקערה (את החלק הפנימי התחתון של האנדיב, שאינו מתפרק לעלים, אפשר לפרוס דק ולהוסיף).
שלב 3
מתוך
4
פורסים דק את חצי הבצל ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את הקרוטונים.
שלב 4
מתוך
4
מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה. מערבבים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0