המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסירים מתרמילי האפונה את העוקצים ומושכים יחד איתם את "החוט" - אותו חלק סיבי שלעיתים יש בתפר שבין שני צידי התרמיל. שוטפים ומניחים את התרמילים בקערה (נכון, אין צורך לבשל).
מפרידים אנדיב לעלים ומוסיפים לקערה (את החלק הפנימי התחתון של האנדיב, שאינו מתפרק לעלים, אפשר לפרוס דק ולהוסיף).
פורסים דק את חצי הבצל ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את הקרוטונים.
מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0