המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים בסיר ליטר מים. מכניסים את השעועית לדקה אחת, ומוציאים בעזרת כף מחוררת. מצננים במי קרח לעצירת הבישול.
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
משקשקים בצנצנת את שמן הזית והבלסמי, ושופכים על הסלט. מוסיפים מלח ופלפל, ומערבבים היטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0