המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צולים את הארטישוק עם 2 כפות שמן זית, רוזמרין, פרוסת לימון כבוש, מעט צ'לי וכפית דבש.
מערבבים את כל חומרי הויניגרט לרוטב אחיד
בקערה מערבבים ארטישוק ירושלמי עם עלי אורוגולה, זיתי טאסוס ו-3-4 כפות של וינגרט לימון כבוש.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל בוטנים קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0