המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את כל מרכיבי רוטב הצלייה, מניחים את הארטישוק הירושלמי בתבנית ויוצקים עליהם את הרוטב.
צולים בתנור כ-חצי שעה עד שעה. מוציאים מהתנור ומניחים להם להגיע לטמפרטורת החדר.
מניחים את מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב עד קבלת רוטב אחיד.
מערבבים את מרכיבי הסלט למעט הפרמזן בקערה.
יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
מסדרים את הארטישוקים והפרמזן על הסלט ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0