הכנת הבורגול: שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים. מוסיפים 1/2 כפית מלח ומערבבים קלות במזלג. משרים 30 דקות.
שלב 2
0 דקות
הרכבת הסלט: בודקים מה מצב הבורגול אחרי חצי שעה ואם יש יותר מדי מים, מסננים אותם. המרקם של הבורגול צריך להיות פריך ונגיס, אבל כזה שעדיין נותן קצת התנגדות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבצל והנענע, מערבבים, מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, רכז הרימונים, מלח, פלפל והאגוזים. מערבבים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את הרימונים. מגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
הכנת הבורגול: שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים. מוסיפים 1/2 כפית מלח ומערבבים קלות במזלג. משרים 30 דקות.
שלב 2
מתוך
4
הרכבת הסלט: בודקים מה מצב הבורגול אחרי חצי שעה ואם יש יותר מדי מים, מסננים אותם. המרקם של הבורגול צריך להיות פריך ונגיס, אבל כזה שעדיין נותן קצת התנגדות.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הבצל והנענע, מערבבים, מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, רכז הרימונים, מלח, פלפל והאגוזים. מערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את הרימונים. מגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0