המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החציל והבטטה לקוביות, שימו לב לחתוך את החציל מעט גדול יותר כי הוא מתכווץ. שמים בשתי קערות את החציל והבטטות ומוסיפים כף קמח לכל אחת, מערבבים היטב.
מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את החציל והבטטה. מעבירים לרשת טפטוף או לנייר סופג.
מעבירים את החציל והבטטה המטוגנים לקערה. מוסיפים את הבצל הירוק, שמן השומשום, השומשום הקלוי, צ'ילי מתוק ומיץ לימון. מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0