המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות בגודל בינוני ומאדים. אידוי הוא הדרך הכי טובה להכין בטטה, אבל גם במיקרוגל, בשקית סגורה עם מעט מים, בטטות יוצאות מצוין.
כשהבטטות רכות אבל לא נמעכות מדי בקלות, מוציאים מהאידוי ומניחים לצינון.
בינתיים מטגנים את הבוטנים בשמן חם עד לקבלת צבע זהוב, מסננים ובוזקים עליהם קצת מלח. את הבצל פורסים דק ככל האפשר, וארוגולה ניתן לקנות שטופה ומוכנה.
יוצקים את הרוטב לקערה גדולה, מוסיפים את קוביות הבטטות ומערבבים בעדינות בידיים. מוסיפים את הארוגולה, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות. מגישים בקערה שקופה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן
הצג מתכונים נוספים
הערות 1