המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הבטטות לקוביות קטנות.
מזלפים עליהן שמן זית ומלח, פלפל ואופים בתנור על חום של 200 מעלות, כ–15 דקות.
מחממים במחבת את הסויה, סילאן ורוטב צ'ילי מתוק עד צמצום ומוסיפים את הבטטות, מערבבים דקה עד קרמול.
פורסים את הכרוב לרצועות ואת הבצל הירוק והצ'ילי לטבעות ומניחים בקערה עם הקשיו והעלים הירוקים.
בצנצנת קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב - 2 כפות שמן זית, 1 כף חומץ בלסמי, מיץ מחצי לימון, 1 כף חרדל, 1 כף סילאן ומלח ופלפל.
מתבלים ומערבבים.
מוסיפים את קוביות הבטטה המקורמלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0