המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל את הביצים כ-20 דקות, עד שהן הופכות לקשות. מצננים.
חותכים בצל אחד בינוני לקוביות ומשחימים במחבת עם מעט שמן.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ומערבבים.
מגרדים את הביצים הקשות על פומפייה גסה, מוסיפים לבצל המטוגן ומערבבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0