המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את החצילים, וחותכים לקוביות.
חותכים את הזוקיני לקוביות.
חותכים את הבצל הסגול לרצועות.
חותכים את פטריות השמפיניון לפרוסות.
חותכים את הפלפלים לקוביות.
חותכים את המלפפון החמוץ לקוביות.
אופים את החצילים והקישואים בתנור עם קצת שמן זית במשך 30 דקות ומעבירים לקערה עמוקה.
מוסיפים לקערה את קוביות הפלפלים, פרוסות השמפיניון, טבעות הזיתים, קוביות המלפפון החמוץ וקוביות הגבינה הבולגרית.
פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לתוך הקערה.
מתבלים בקורט מלח ופלפל.
יוצקים לקערה שמן זית, וחומץ בלסמי ומיץ לימון מחצי לימון, ומערבבים היטב.
מפזרים מעל חופן גרעיני דלעת קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0