חוצים כל בננה לרוחבה אך לא קולפים. מרתיחים בסיר את החלב והמים, מוסיפים את הבננות והמלח ומבשלים על סף הרתיחה 25-20 דקות עד שהבננות רכות אך עדיין מוצקות.
שלב 2
0 דקות
מסננים, קולפים ופורסים את הבננות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מכינים תחמיץ מהחומץ והשמן. מוסיפים את הבננות, הזיתים, הפלפל ועלי הדפנה, משהים בכלי סגור במקרר 60 דקות לפחות (רצוי במשך הלילה) לפני ההגשה ומגישים קר.
שלב 3
0 דקות
לגיוון: אפשר להוסיף גם בצל סגול כדי לגוון את צבע הסלט, אפשר להחליף את הזיתים הירוקים בשחורים.
שלב 1
מתוך
3
חוצים כל בננה לרוחבה אך לא קולפים. מרתיחים בסיר את החלב והמים, מוסיפים את הבננות והמלח ומבשלים על סף הרתיחה 25-20 דקות עד שהבננות רכות אך עדיין מוצקות.
שלב 2
מתוך
3
מסננים, קולפים ופורסים את הבננות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מכינים תחמיץ מהחומץ והשמן. מוסיפים את הבננות, הזיתים, הפלפל ועלי הדפנה, משהים בכלי סגור במקרר 60 דקות לפחות (רצוי במשך הלילה) לפני ההגשה ומגישים קר.
שלב 3
מתוך
3
לגיוון: אפשר להוסיף גם בצל סגול כדי לגוון את צבע הסלט, אפשר להחליף את הזיתים הירוקים בשחורים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0