המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח והתבלינים ומניחים בצלחת שטוחה.
טובלים את הבצל בקמח המתובל, כך שיהיה עטוף היטב.
מטגנים את הבצל בשמן עמוק עד שיזהיב, ומניחים במסננת.
מסננים את הפטריות ומטגנים במעט שמן. לאחר הטיגון מערבבים את הבצל והפטריות והסלט מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0