המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים בקערה עם מים וכף חומץ את פרחי הברוקולי 15 דקות, מסננים ושוטפים.
מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל והחמוציות.
משקשקים את המיונז, סוכר חום, חומץ והדבש היטב בצנצנת לרוטב אחיד.
שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
מפזרים את הקשיו והשומשום הקלוי ושומרים במקרר עד ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0