המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים את הברוקולי לפרחים קטנים, שוטפים היטב, מסננים ומעבירים לקערת הגשה. ללא בישול.
מקלפים ושוטפים היטב את הבצל, חוצים לשניים, פורסים לפרוסות דקות מאוד ומוסיפים לקערה.
קולים על מחבת ללא שמן את הצנוברים, ומוסיפים לקערה.
שוטפים היטב את המשמשים וחותכים כל משמש לארבע, מוספים לקערה.
מוסיפים את כל התבלינים לקערה ומערבבים היטב.
ממתינים כ-10 דקות, ואז אי אפשר להפסיק לאכול את הסלט. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0