המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הברוקולי מפרידים לפרחים וגבעול. מכניסים לסיר ועל הברוקולי החתוך שופכים מים רותחים לריכוך ומשהים 5 דקות.
שוטפים, מסננים ומקררים.
לאחר שהברוקולי מוכן מתבלים בכף מיונז, כף חרדל, מעט מלח ולימון לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0