המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הגזרים וחותכים לפרוסות עבות. מבשלים חצי בישול במים על הכיריים או במיקרו.
מסננים את הגזרים מהמים.
מחזירים לסיר את הגזרים מוסיפים את כל החומרים חוץ מהפטרוזיליה (כולל רבע כוס מים). מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים, מגישים חם או קר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0