המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הגזרים וחותכים לפרוסות עבות. מבשלים חצי בישול במים על הכיריים או במיקרו.
מסננים את הגזרים מהמים.
מחזירים לסיר את הגזרים מוסיפים את כל החומרים חוץ מהפטרוזיליה (כולל רבע כוס מים). מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים, מגישים חם או קר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0