המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפרוס את הגזר באלכסון (כדי שיהיה יפה ) לפרוסות בעובי 1 ס"מ בערך. אפשר להעזר גלגלת חיתוך עם צורה.
לשים בסיר את השמן על להבה בינונית, להוסיף את התבלינים והשום ולערבב.
להוסיף את מיץ הלימון ולערבב וכן את המים .
להוסיף את הגזר לסיר לערבב בעדינות ממש דקה כדי שיספוג טעמים.
להוסיף את הירק ולהוריד מהאש .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0