המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפרוס את הגזר באלכסון (כדי שיהיה יפה ) לפרוסות בעובי 1 ס"מ בערך. אפשר להעזר גלגלת חיתוך עם צורה.
לשים בסיר את השמן על להבה בינונית, להוסיף את התבלינים והשום ולערבב.
להוסיף את מיץ הלימון ולערבב וכן את המים .
להוסיף את הגזר לסיר לערבב בעדינות ממש דקה כדי שיספוג טעמים.
להוסיף את הירק ולהוריד מהאש .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0