המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר את שמן הזית.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף את שיני השום).
מוסיפים את הכורכום ומערבבים עם שמן הזית והשום.
מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים ואז את המלח והפלפל שאטה. מטגנים קלות על אש נמוכה כ - 10 דקות, עד שהחומוס יתחבר עם התבלינים בסיר.
מוסיפים את ציר העוף, סוגרים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
מגישים ומפזרים למעלה מעט פלפל שאטה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0