המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את גרגרי החומוס ללילה בקערה עם מים (הם תופחים ואז מגלים ששתי כוסות חומוס זה המון).
מסננים ומבשלים את הגרגרים בתערובת של מרק עוף ומים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים. מסננים ונפטרים מהנוזלים.
בעוד הגרגרים חמים מוסיפים להם את כל המרכיבים ומערבבים.
טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0