המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הניחו את השעועית ואת גרגרי החומוס בסיר גדול, כסו היטב במים ועל אש גדולה הביאו לרתיחה. הנמיכו האש והמשיכו לבשל עד התרככות מלאה של החומוס והשעועית. סננו והניחו להתקרר.
ערבבו את השעועית והחומוס עם המלפפונים, העירית ושמיר. הוסיפו שמן זית בנדיבות ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
כסו והעבירו למקרר להתמזגות טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0