המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הפילה במעט מי מלח, לקרר אותו מעט, ולחתוך לחתיכות קטנות.
להוסיף שום, בצל, מיץ לימון, שמן, רוטב עגבניות, קטשופ, חרדל, שמנת, שמיר קצוץ, מלח, פלפל ופפריקה. לערבב היטב.
להוציא מחצי העגבניות את הפנים.
למלא את העגבניות בסלט הדגים, ומעל כל עגבנייה להניח פרוסת מלפפון חמוץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0