המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, את כל הירקות לקוביות בינוניות, את הגזר לגרד במגרדת (אפשר לגרר גם את הצנוניות או לחתוך אותו לקוביות).
לקצוץ את הפטרוזיליה או להשאירה שלמה, להוסיף את כל המרכיבים, לערבב היטב, לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם.
להשאיר בקערה לעשר דקות, לערבב שנית ולאכול.
ניתן להמיר לשם גיוון את הגרעינים לחתיכות אגוזי מלך או צנוברים. *ניתן לשים עגבנייה אחת במקום עגבניות השרי, צנון אחד במקום הצנוניות וחופן נבטי אלפלפא במקום החסה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0