לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, את כל הירקות לקוביות בינוניות, את הגזר לגרד במגרדת (אפשר לגרר גם את הצנוניות או לחתוך אותו לקוביות).
שלב 2
0 דקות
לקצוץ את הפטרוזיליה או להשאירה שלמה, להוסיף את כל המרכיבים, לערבב היטב, לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
להשאיר בקערה לעשר דקות, לערבב שנית ולאכול.
שלב 4
1 דקות
ניתן להמיר לשם גיוון את הגרעינים לחתיכות אגוזי מלך או צנוברים.
*ניתן לשים עגבנייה אחת במקום עגבניות השרי, צנון אחד במקום הצנוניות וחופן נבטי אלפלפא במקום החסה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, את כל הירקות לקוביות בינוניות, את הגזר לגרד במגרדת (אפשר לגרר גם את הצנוניות או לחתוך אותו לקוביות).
שלב 2
מתוך
4
לקצוץ את הפטרוזיליה או להשאירה שלמה, להוסיף את כל המרכיבים, לערבב היטב, לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
4
להשאיר בקערה לעשר דקות, לערבב שנית ולאכול.
שלב 4
מתוך
4
ניתן להמיר לשם גיוון את הגרעינים לחתיכות אגוזי מלך או צנוברים.
*ניתן לשים עגבנייה אחת במקום עגבניות השרי, צנון אחד במקום הצנוניות וחופן נבטי אלפלפא במקום החסה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0