המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולשטוף.
לטגן את החציל ואת הקישואים עד שהם שחומים מעט.
להוסיף את הבצל, העגבניות והזיתים.
לתבל בפסטו, לימון , מלח ופלפל. לטעום ולתבל עוד לפי הצורך. בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0