המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת רחבה עם סוכר על חום נמוך ומאפשרים לסוכר להפוך לקרמל.
מיד כשהוא מתקרמל מוסיפים את האגסים יחד עם הפקאנים.
כשהאגסים מקבלים צבע זהוב מוסיפים את הנטורינה ומערבבים כל הזמן עד שהקרמל עוטף את האגסים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד.
מסדרים את החסות והעלים בקערה, מוסיפים את הסלקים והאגסים המקורמלים. שופכים מעל את הרוטב ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0