המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את החיטה כ-6 שעות, לבשל 20 דקות ולצנן.
לשים את כל מרכיבי הסלט למעט הקשיו בקערה גדולה (ורצוי שקופה).
את כל מרכיבי הרוטב (סויה, מיץ לימון, דבש ושמן קנולה) לשים בצנצנת ולנער היטב.
לפני ההגשה יש לפזר את הקשיו מעל הסלט, לשפוך את הרוטב ולערבב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1