המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את החיטה בקערת מים למשך 30 דקות.
מסננים ומבשלים בסיר גדול עם הרבה מים רותחים למשך 45 דקות. החיטה צריכה להתקבל אל-דנטה, קצת נגיסה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ושופכים על החיטה בזמן שהיא חמה. מערבבים היטב ומשאירים להתקרר עד לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים. הסלט טעים בטמפרטורת החדר.
גיוונים: מה שצריך להנחות בבחירת מרכיבי הסלט הזה הם השילוב בין חמצמץ למתקתק. תפוחים חמוצים הולכים נהדר עם צימוקים, ענבים טריים במקום רימונים, עגבניות שרי ובזיליקום ייקחו את הסלט לכיוון איטלקי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0