מסירים את עלי החסה החיצוניים, מפרקים את העלים הפנימיים ושוטפים אותם היטב יחד עם עלי הסלק או הרוקט.
שלב 2
0 דקות
מעמידים את העלים במסננת כשהגבעולים כלפי מטה לניקוז המים למשך חמש דקות. מכניסים את עלי החסה והסלק או הרוקט לשקית ניילון מחוררת ב-3-4 חורים ומשהים במקרר שעתיים-שלוש. ההשהיה במקרר מרעננת את העלים ומעניקה להם את הפריכות.קורעים את העלים ומסדרים בקערת זכוכית.
שלב 3
0 דקות
רוחצים ופורסים את הפלפל והאפרסמונים לפרוסות וטבעות, ומפזרים בין העלים.
שלב 4
0 דקות
לפני ההגשה שמים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת הנסגרת היטב, מנערים 1-2 דק', עד אשר השמן ומיץ הלימון נמהלים זה בזה. משהים 3-4 דק'.
שלב 5
0 דקות
מנערים שנית את הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים בעדינות, מפזרים את הבוטנים הקלויים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
5
מסירים את עלי החסה החיצוניים, מפרקים את העלים הפנימיים ושוטפים אותם היטב יחד עם עלי הסלק או הרוקט.
שלב 2
מתוך
5
מעמידים את העלים במסננת כשהגבעולים כלפי מטה לניקוז המים למשך חמש דקות. מכניסים את עלי החסה והסלק או הרוקט לשקית ניילון מחוררת ב-3-4 חורים ומשהים במקרר שעתיים-שלוש. ההשהיה במקרר מרעננת את העלים ומעניקה להם את הפריכות.קורעים את העלים ומסדרים בקערת זכוכית.
שלב 3
מתוך
5
רוחצים ופורסים את הפלפל והאפרסמונים לפרוסות וטבעות, ומפזרים בין העלים.
שלב 4
מתוך
5
לפני ההגשה שמים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת הנסגרת היטב, מנערים 1-2 דק', עד אשר השמן ומיץ הלימון נמהלים זה בזה. משהים 3-4 דק'.
שלב 5
מתוך
5
מנערים שנית את הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים בעדינות, מפזרים את הבוטנים הקלויים ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0