המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה את החסה עם עלי הנענע והתותים החתוכים.
יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת ומשקשקים.
לפני ההגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט.
מפזרים מעל הרוטב את קוביות הגבינה והשקדים הקלויים. *ניתן להמיר את השקדים באגוזי מלך. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0