המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קורעים את החסה לקרעים גדולים ומניחים בקערת סלט. חוצים את הבצל לאורך ופורסים כל חצי לפרוסות בינוניות. מפרקים ומוסיפים לקערה.
מוזגים את המים לכוס. ממלאים את הכוס בבמבה ומחכים שתי דקות עד שהיא נמסה במים. מערבבים היטב. מוסיפים לכוס את המיונז והחרדל ומערבבים. יתקבל רוטב סמיך.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב אך בעדינות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0