קוצצים את גרגר הנחלים, את עלי התרד ואת הפטרוזיליה.
שלב 2
0 דקות
את החסה חותכים לרצועות דקות.
שלב 3
0 דקות
את עגבניות השרי לרבעים.
שלב 4
1 דקות
מערבבים את מרכיבי הרוטב (כל הנוזלים) בצנצנת ושופכים לירקות.
*ניתן להמיר את הרוטב חרדל ודבש בכף רוטב צ'ילי מתוק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
מערבבים היטב ומניחים לכמה דקות.
שלב 1
מתוך
5
קוצצים את גרגר הנחלים, את עלי התרד ואת הפטרוזיליה.
שלב 2
מתוך
5
את החסה חותכים לרצועות דקות.
שלב 3
מתוך
5
את עגבניות השרי לרבעים.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים את מרכיבי הרוטב (כל הנוזלים) בצנצנת ושופכים לירקות.
*ניתן להמיר את הרוטב חרדל ודבש בכף רוטב צ'ילי מתוק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
5
מערבבים היטב ומניחים לכמה דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0