המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכחם את חזה העוף לקוביות קטנות ומתבלים במלח פלפל כורכום וחצי כפית חרדל.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים את חזה העוף עד שמנוכן.
בקערה גדולה קוצצים את החסה (לאחר שטיפה כמובן) ומתבלים במיונז, חרדל ומעט מלח ופלפל. מערבבים היטב עש שכל החסה "עטופה" בחרדל ומיונז.
מוסיפים את ריבועי העוף לחסה ומערבבים.
מפזרים מעל הכל 2 חבילות חטיף צ'פסי אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0