המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את עלי החסה עם סכין חדה לחתיכות קטנות ושמים בקערה גדולה.
מערבבים יחד 2 כפות רוטב סויה, שתי כפות חומץ בלסמי ו-2 כפות שמן זית. שופכים את הרוטב על העלים ומערבבים מעט.
לוקחים שתי כפות של סוכר חום ומפזרים על החסה. מערבבים.
על אש גבוהה מטגנים במחבת טפלון כ-100 גרם אגוזי מלך שלמים או מעט שבורים עד שיתחילו להישרף קצת.
מפזרים את האגוזים המטוגנים על הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0