המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את עלי החסה לרצועות דקות ומניחים בקערת הגשה. חוצים חלק מעגבניות השרי ומניחים את כולן מעל.
מפרידים את טבעות הבצל ומפזרים מעל, ומעליהן מפזרים את זרעי השומשום.
שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב ומנערים יחד עד שהתערובת אחידה.
יוצקים את הרוטב על הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0