המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את עלי החסה לרצועות דקות ומניחים בקערת הגשה. חוצים חלק מעגבניות השרי ומניחים את כולן מעל.
מפרידים את טבעות הבצל ומפזרים מעל, ומעליהן מפזרים את זרעי השומשום.
שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב ומנערים יחד עד שהתערובת אחידה.
יוצקים את הרוטב על הסלט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0