המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הרוטב בקערת ערבוב קטנה ונותנים לו לנוח קלות.
במחבת עם מעט מאד שמן מטגנים קלות את הנודלס. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב תוך כדי שהסוכר נמס, ועוטף את הנודלס. מורידים מהכיריים ונותנים לנודלס להתקרר.
מניחים בקערה את החסה הנקטרינות והצימוקים. יוצקים את הרוטב ומערבבים.
מוסיפים את הנודלס והשקדים, מגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0