המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את עלי החסה.
להכין את הרוטב (שמן, לימון, שום, מלח וסוכר) בצנצנת ולערבב היטב.
לשפוך את הרוטב לחסה ולערבב.
להעביר את התערובת לקערה ולפזר את הרימונים והפקאן יפה מעל החסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0