המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הרוטב: לערבב / לשקשק בצנצנת את המיונז, החומץ , השמן, המלח והפלפל ולשמור עד ההגשה.
חותכים את הביצים הקשות: אפשר לפרוס במכשיר שפורס את הביצים. לסובב לצד השני ושוב לחתוך - נוצרות קוביות יפות ושוות בעובי ובגודל.
בקערת ההגשה לערבב חסה, בצל (או בצל ירוק, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ביצים קשות, תירס + מי השימור (לפי הטעם).
בעת ההגשה יוצקים את הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0