המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים, וחותכים אותם לקוביות.
חותכים את הזוקיני לקוביות.
חותכים את הבצל הסגול לרצועות.
חותכים את פטריות השמפיניון לפרוסות.
חותכים את הפלפלים לקוביות.
חותכים את המלפפון החמוץ לקוביות.
מוסיפים את החצילים לסיר עמוק עם שמן טיגון חם, ומטגנים אותם עד לקבלתן גוון זהוב.
מוציאים את קוביות החצילים מהסיר ומניחים בקערה עם נייר סופג.
מוסיפים לסיר את קוביות הזוקיני ומטגנים במשך כ-4 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
מכניסים לקערה עמוקה את קוביות החצילים והזוקיני המטוגנים. מוסיפים לקערה את קוביות הפלפלים, את פרוסות השמפיניון, את טבעות הזיתים וקוביות הגבינה הבולגרית.
חותכים את המלפפון החמוץ לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים בקורט מלח ומעט מאוד והפלפל.
יוצקים לקערה שמן זית, חומץ בלסמי ומיץ לימון מחצי לימון, ומערבבים היטב.
מפזרים מעל חופן גרעיני דלעת קלויים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0