שורפים חצילים מצד אחד (רצוי על גריל פחמים אבל אפשרי גם על מחבת פסים על הגז), עד שהקליפה קשה, מחוררים בחציל חור קטן לשחרור האדים ושורפים את הצד השני.
שלב 2
15 דקות
מורידים מהאש ושמים את החצילים במסננת להגרת כל הנוזלים העודפים במשך כ-15 דקות.
שלב 3
0 דקות
פורסים את החציל על משטח עץ ובעזרת כף מסירים את כל ה"בשר" של החציל לקערית, דואגים להוציא גם את החלקים של ה"בשר" שהשחימו בצמוד לקליפה, הם מקור הטעם במנה זו, מועכים היטב.
שלב 4
0 דקות
לוקחים כרבע קליפה שרופה טוב מחציל אחד וקוצצים אותה דק מאוד בעזרת קוצץ עשבים או בעזרת סכין גדולה וחדה ומוסיפים לקערה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדי שימס ומוסיפים את התיבול. מקררים מעט.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את המיונז, מערבבים היטב ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
שורפים חצילים מצד אחד (רצוי על גריל פחמים אבל אפשרי גם על מחבת פסים על הגז), עד שהקליפה קשה, מחוררים בחציל חור קטן לשחרור האדים ושורפים את הצד השני.
שלב 2
מתוך
6
מורידים מהאש ושמים את החצילים במסננת להגרת כל הנוזלים העודפים במשך כ-15 דקות.
שלב 3
מתוך
6
פורסים את החציל על משטח עץ ובעזרת כף מסירים את כל ה"בשר" של החציל לקערית, דואגים להוציא גם את החלקים של ה"בשר" שהשחימו בצמוד לקליפה, הם מקור הטעם במנה זו, מועכים היטב.
שלב 4
מתוך
6
לוקחים כרבע קליפה שרופה טוב מחציל אחד וקוצצים אותה דק מאוד בעזרת קוצץ עשבים או בעזרת סכין גדולה וחדה ומוסיפים לקערה.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדי שימס ומוסיפים את התיבול. מקררים מעט.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את המיונז, מערבבים היטב ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0