המתכון הזה נוצר עבור 64 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את החצילים, לספוג ולהניח בצד להצטנן.
לטגן את הבצל, להוסיף את הגמבה והעגבניה, לערבב ולטגן כ- 2 דקות
להוסיף את הרסק והתבלינים ולערבב.
להוסיף כוס מים, לערבב כ- 2 דקות ולהוריד מהאש .
להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב.
לסדר שכבות של חצילים ובין שכבה לשכבה לפזר מהרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0