המתכון הזה נוצר עבור 64 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את החצילים, לספוג ולהניח בצד להצטנן.
לטגן את הבצל, להוסיף את הגמבה והעגבניה, לערבב ולטגן כ- 2 דקות
להוסיף את הרסק והתבלינים ולערבב.
להוסיף כוס מים, לערבב כ- 2 דקות ולהוריד מהאש .
להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב.
לסדר שכבות של חצילים ובין שכבה לשכבה לפזר מהרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0