המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחוררים את החצילים והפלפלים במזלג, וקולים בתנור גריל, עד שהקליפה מתקשה.
בעוד החצילים והפלפלים חמים, מוציאים מהתנור, ומורידים את הקליפות.
מועכים את החצילים עם מזלג, וחותכים את והפלפלים לרצועות, ומוספים לחצילים המעוכים.
כותשים את שיני השום ומוסיפים לסלט, מתבלים עם מלח, לימון ושמן.
לאחר שהסלט מתקרר, משפרים תיבול והסלט מוכן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0