המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את החציל ומטגנים בשמן עמוק (המשקיענים יכולים להניח את פרוסות החציל המומלחות במסננת למשך הלילה).
לאחר הטיגון מועכים היטב את הפרוסות המטוגנות לקבלת עיסה.
חוצים את הרימון, חצי אחד סוחטים לתוך החצילים וחצי שני מפוררים לגרגרים.
קולים את אגוזי המלך ומוסיפים לתערובת יחד עם הבצל והכוסברה.
מתבלים במלח ופלפל על פי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0