המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החצילים לריבועים קטנים, מפזרים עליהם מלח ומניחים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות והפלפל חריף ומערבבים כ-3 דקות, מוסיפים תבלינים ומערבבים. ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה בחריפה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שוטפים את קוביות החצילים היטב, מסננים, מוסיפים לסיר ומערבבים. יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה בינונית, עד אידוי המים וקבלת מעט מאוד רוטב, או עד שהחצילים רכים מאוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0