המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרככים את החצילים בתנור בחום של 180 מעלות.
לאחר שהחצילים התרככו יש להוציא מהתנור לקירור.
מקלפים עת קליפת החציל ואת תוכן החציל יש לקצוץ עם סכין על קרש חיתוך.
בסיר עם שמן שמים את הבצלים והגמבות כשהם קצוצים ומשחימים אותם על אש בינונית.
מוסיפים פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ומלח לפי הטעם ומערבבים, משאירים על אש נמוכה למשך 15 דקות תוך כדי עירבוב מדי פעם.
מוסיפים את החצילים הקצוצים לתערובת ומערבבים למשך דקה-דקה וחצי ומורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0