המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החציל לפרוסות דקות, להמליח קלות ולהניח ע"ג מסננת להגרת הנוזלים למשך כחצי שעה.
מחממים שמן עמוק, ומטגנים את החצילים עד הזהבה.
לסחוט בעזרת נייר סופג את השמן המיותר מהחצילים המטוגנים.
לחתוך את הבצל והגמבה לרצועות דקות (כמה שיותר).
לערבב בעדינות בקערה יחד עם החצילים.
להוסיף את הלימון הסוכר מלח פלפל ואת השומשום והגרעינים (ניתן להמיר בגרעיני חמנייה או שקדים מולבנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לערבב קלות, לכסות ולהניח לכמה שעות במקרר לספיגת הטעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0