חותכים את החציל לפרוסות דקות, להמליח קלות ולהניח ע"ג מסננת להגרת הנוזלים למשך כחצי שעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן עמוק, ומטגנים את החצילים עד הזהבה.
שלב 3
0 דקות
לסחוט בעזרת נייר סופג את השמן המיותר מהחצילים המטוגנים.
שלב 4
0 דקות
לחתוך את הבצל והגמבה לרצועות דקות (כמה שיותר).
שלב 5
0 דקות
לערבב בעדינות בקערה יחד עם החצילים.
שלב 6
1 דקות
להוסיף את הלימון הסוכר מלח פלפל ואת השומשום והגרעינים (ניתן להמיר בגרעיני חמנייה או שקדים מולבנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 7
0 דקות
לערבב קלות, לכסות ולהניח לכמה שעות במקרר לספיגת הטעמים.
שלב 1
מתוך
7
חותכים את החציל לפרוסות דקות, להמליח קלות ולהניח ע"ג מסננת להגרת הנוזלים למשך כחצי שעה.
שלב 2
מתוך
7
מחממים שמן עמוק, ומטגנים את החצילים עד הזהבה.
שלב 3
מתוך
7
לסחוט בעזרת נייר סופג את השמן המיותר מהחצילים המטוגנים.
שלב 4
מתוך
7
לחתוך את הבצל והגמבה לרצועות דקות (כמה שיותר).
שלב 5
מתוך
7
לערבב בעדינות בקערה יחד עם החצילים.
שלב 6
מתוך
7
להוסיף את הלימון הסוכר מלח פלפל ואת השומשום והגרעינים (ניתן להמיר בגרעיני חמנייה או שקדים מולבנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 7
מתוך
7
לערבב קלות, לכסות ולהניח לכמה שעות במקרר לספיגת הטעמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0