פורסים את החצלים לקוביות ומפזרים עליהם מלח. נותנים להם לנוח חצי שעה, שוטפים ומנגבים טוב.
שלב 2
0 דקות
לוקחים את הגמבה והפלפל ושורפים על האש.
שלב 3
0 דקות
את העגבניות מגרדים ומניחים בתוך סיר עם קצת שמן.
שלב 4
0 דקות
אחרי שהחצלים התייבשו מטגנים אותם, מניחים אותם בנייר סופג ובינתיים מניכים על אש קטנה את העגבניות עם חתיכות של הגמבה והפלפל החריף (אחרי הקילפנו אותם וחתכנו לחתיכות).
שלב 5
0 דקות
מוסיפים אל החצילים כף אריסה, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 30 דקות עד שהנוזלים של העגבנייה מתאדים. שיהיה בתאבון.
שלב 1
מתוך
5
פורסים את החצלים לקוביות ומפזרים עליהם מלח. נותנים להם לנוח חצי שעה, שוטפים ומנגבים טוב.
שלב 2
מתוך
5
לוקחים את הגמבה והפלפל ושורפים על האש.
שלב 3
מתוך
5
את העגבניות מגרדים ומניחים בתוך סיר עם קצת שמן.
שלב 4
מתוך
5
אחרי שהחצלים התייבשו מטגנים אותם, מניחים אותם בנייר סופג ובינתיים מניכים על אש קטנה את העגבניות עם חתיכות של הגמבה והפלפל החריף (אחרי הקילפנו אותם וחתכנו לחתיכות).
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים אל החצילים כף אריסה, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 30 דקות עד שהנוזלים של העגבנייה מתאדים. שיהיה בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0