המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך לריבועים את החציל ולטגן בשמן עד שישחים מעט.
לחתוך בצל לרצועות דקות ולטגן בשמן עד שישחים מעט, עם החצילים.
להוסיף את הפטריות לחצילים ולבצל ולטגן קלות בשמן.
להוסיף רסק קטן לכל המרכיבים שטוגנו במחבת.
לתבל בפפריקה, מלח ומעט פלפל שחור.
לסנן את הסלט במסננת ולשמור בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0