המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים, חותכים לקוביות קטנות, ממליחים קצת ומשהים לזמן מה.
בינתיים קוצצים את הבצל ומאדים בתוך סיר בשמן עד שנעשה שקוף. מוסיפים את קוביות החצילים, ופלפלים ירוקים וחריפים חתוכים לרבועים קטנטנים. מכסים את הסיר וצולים עד שהכל מתרכך.
מוסיפים עגבניות מרוסקות בפומפיה גסה ורסק עגבניות וממשיכים בצלייה, עד שמסמיך. סמוך לגמר הבישול מתבלים בפלפל, כוסברה, פטרוזיליה ומלח. אפשר להוסיף גם מעט מיץ לימון.
מקררים את הסלט, שמים בצנצנת ושומרים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0